Specialbutiken för hund och katt

Ett bra hund- och kattliv börjar hos oss – specialbutiken för hund och katt. Förutom ett stort utbud av tillbehör så erbjuder vi även tjänster som kloklippning, vaccinationer och chip-märkning. Välkommen in så hjälper vi dig!

Mammut Hund & Katt Hundsport startades 1981 av Jörgen, Peter och Mia. Numera drivs butiken av mig, Mia, bl a med god hjälp av mina hjärtesnälla dobermanns.

Fackhandel

Vi är en fackhandel med inriktning på hund och katt. Utöver vårt varuutbud ger vi gärna råd, tips och hjälp till hund- och kattägare. Vi har fördjupad kompetens inom en rad olika områden som exempelvis; näringslära, utfodring, beteende och skötsel. Vi har även genomgått ett antal olika utbildningar inom Svenska Kennelklubben och Svenska Brukshundsklubben. Ni kanske har barn och undrar vilken hund eller katt ni vågar skaffa, hur lättskötta de är, vilken grad av passning som behövs eller vad de äter. Tveka inte, kom bara in och prata så skall vi göra vårt bästa för ert hund- och kattliv.

  • Vi har allt du behöver till din hund eller katt och lite till. Här hittar du bland annat ett brett sortiment av fryst foder och spannmålsfria torrfoder.

     

  • Till smådjuren har vi pellets, hö, spån, fågelfrö, sand och de vanligaste tillbehören. Behöver du hjälp med kloklippning på din kanin, marsvin eller undulat - kom till oss. Vintertid har vi även vildfågelfrö och nötter. 

  • Vi erbjuder hemleverans av varor - direkt till din dörr - till dig som bor i Lund. Kontakta oss så berättar vi mer.

Mammut Kundklubb

Gå med i vår kundklubb så skickar vi med jämna mellanrum ut information om erbjudanden och evenemang. Du registrerar bara namn och epost adress och vill du inte längre vara med så skriv till hej@mammut.nu

Djurvård

Vaccination

Tillsammans med Torsten Strand, leg. vet., erbjuder vi vaccination av hund och katt .

ONSDAGAR kl 15 - 19 (drop in eller boka). 

Ring 046-211 21 22 och boka eller kom på drop-in.

Läs mer på Animera.vet 

Ingen vaccination 29/6, 6/7, 13/7 och 10/8.

 

 

Kloklippning

I Kloverkstan jobbar Helene Albertsson Strand

ONSDAGAR kl 12 - 19 (drop in eller boka). 

Du får hjälp med kloklippning av hund, katt, smådjur och fågel.

Ring 046-211 21 22 och boka eller kom på drop-in. 

Ingen kloklippning 29/6, 6/7, 13/7 och 10/8.

 

 

Chipmärkning

Hos oss kan du få din valp, kattunge, vuxna hund eller katt chipmärkt.

Du får ägarregisteringshandlingar att skicka till DjurID.se och till Jordbruksverket. Då blir ditt bortsprungna djur sökbart, och du kan bli kontaktad, om någon hittar det.

Kontakta oss för mer information och tidsbokning.

Leverantörer

Nedan hittar du några av våra leverantörer och information om deras produkter.

Hund- & Kattmat

Fryst färskfoder

Tillbehör

Övrigt

Kontakta oss

Kontakta oss för gratis rådgivning kring allt från utfodring, näringslära till hund eller kattköp. Använd gärna formuläret nedan för kontakt. Ange epostadress eller telefonnummer i meddelandet så att vi kan nå dig.

Producerad 2014-2015 av Lennart Hagberg